Lirik Lagu Sunda: Mawar Bodas
Penyanyi: Yayan Jatnika
 
Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Henteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu dituju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream 
Leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina

Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Lirik Lagu Sunda: Mawar Bodas
Tags: Lagu Mawar Bodas, Lirik Mawar Bodas, Lirik Jalan Satapak