Amparan Sajadah
Penyanyi : Darso / Hetty K. Endang

Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah 

Diri nu lamokot ku dosa
Nyanggakeun sadaya daya


Dina amparan sajadah
Abdi sumujud pasrah
Mundut panghampura Gusti
Ya Allah Robbul 'izzati

Taya deui panglumpatan
Taya deui pamuntangan
Mung Allah Pangeran abdi
Pangeran anu sajati

Lirik Lagu Sunda: Amparan Sajadah
Tags:  Amparan Sajadah, Lagu Amparan Sajadah, Lirik Lagu Tina Amparan Sajadah, Lagu Darso

Lirik Lagu